Translate

miércoles, 14 de diciembre de 2022

La Nadalenca de Moritz

 

  Moritz, la primera cervesa de Barcelona, des de 1856, llança una nova cervesa fresca sense pasteuritzar d'edició limitada. “La Nadalenca” és la primera cervesa de Nadal de la marca i ha estat especialment creada per a ser l'alternativa perfecta per a brindar en les llargues sobretaules d'aquestes festes.

És una cervesa artesana que evoca directament al Nadal fins i tot abans de provar-la gràcies al seu aroma especiat. Aquest Nadal, Moritz defensa que ningú ens digui amb què brindar i que La Nadalenca sigui l'acompanyant ideal de tot el desplegament de postres típiques d'aquestes dates.

Per aquesta raó, per crear el tàndem perfecte, també estarà disponible a la Moritz Store un pack especial que uneix La Nadalenca amb un panettone elaborat per Triticum.

La Nadalenca és de tipus Winter Ale i és de color castany fosc amb escuma blanca i generosa. Presenta aromes especiats sobretot a vainilla i notes dolces i de xocolata provinents de les maltes especials utilitzades. En boca és una cervesa amb un cos moderat en el qual predominen els gustos dolços i especiats amb un punt anisat. El retrogust és net i agradable amb una lleugera persistència de les espècies.

Aquesta cervesa fresca forma part de les exclusives edicions limitades que Moritz realitza durant tot l'any, totes elles són cerveses fresques sense pasteuritzar elaborades en la microcerveseria de la mateixa Fàbrica Moritz Barcelona.

La Nadalenca està disponible des del passat 9 de desembre fins al 8 de gener en Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz, Bar Velòdrom i també a Moritz Store.

 

No hay comentarios: